LEADER PF PLUS – 1 VIJZEL

Verkrijgbaar in de versies PF1.11 – PF1.14 – PF1.17 – PF1.17 in de versie ECOMIX en ECOMODE

Zelfrijdende mengwagen met één vijzel en verticale menging met een capaciteit van 14 tot  17 kubieke meter, gekenmerkt door extreme eenvoud en zuinigheid in gebruik dankzij de verschillende automatismen en interacties tussen de componenten mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe nieuwste generatie elektronica die zorgen voor een ongekende eenvoud gebruiksgemak en operationele precisie, vooral in middelgrote tot grote eenmansbedrijven.

KENMERKEN

♦ EEN UITERST EFFICIËNTE FREES

♦ NIEUWE FREES: ONVERGELIJKBARE PRESTATIES EN PRECISIE

♦ HET BREEDSTE INVOERKANAAL OP DE MARKT

♦ PF VIJZEL: KRACHT EN EFFICIËNTIE BIJ EEN LAAG VERBRUIK

♦ PF LOSSING: ONGEËVENAARDE LINEAIRE EN EENVOUDIGE LOSSING

♦ NIEUWE PF CABINE: UITMUNTEND ZICHT

EEN HOOGWAARDIGE MOTOR
De zelfrijdende Leader PF-wagen wordt beheerd door betrouwbare en efficiënte geïntegreerde elektronica die het vermogen beheert dat wordt geleverd door de 4- of 6-cilinder FPT-motor met vermogens van 125 tot 187 kW, allemaal in Stage IV-versie. De betrouwbaarheid van FPT-motoren is de reden voor het historische partnerschap tussen FPT en Faresin; de nieuwe motoren maken lange onderhoudsintervallen mogelijk (elke 500 uur, of tot 750-1000 werkuren wanneer Faresin Long Life-smeermiddelen worden gebruikt). Specifieke keuzes om de klanten van Faresin een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

GEOMETRIE VOOR EEN HOMOGENE MASSA
Hoogwaardige S355 stalen mengtank met 8 mm dikke wanden en 15-20 mm dikke bodem. Het mengen wordt gegarandeerd door de bijzondere vorm van de vijzel en van de mengtank die, door de stroom van het product te vergemakkelijken, de opwaartse beweging en de uitwisseling tussen de vijzels vergemakkelijkt en versnelt, waardoor het mengsel extreem zacht blijft.

♦ Nieuw conisch profiel
♦ Nieuwe binnenhoeken

CABINE

De nieuwe zelfrijdende PF-cabine is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een chauffeur die vaak vele uren achter het stuur zit. Comfort en welzijn zijn de belangrijkste kenmerken van een PF Line wagoncabine.

♦ Geïntegreerde voorruit, schoner dankzij de negatieve helling
♦ Verbeterde interne airconditioning en drukregeling
♦ Te openen beschermrooster bovenaan, met ruitenwisser
♦ Nieuwe interne instaptrede voor gemakkelijke en comfortabele toegang
♦ Rechter achteruitkijkspiegel